Alle som holder fugler som høner eller andre prydfugler ønsker seg friske fugler, men høner kan kan få all slags sykdommer, lidelser og plager. Det kan noen ganger være vanskelig å se om en høne er syk. Høner som er syk, prøver alltid å leve på en normal måte. Det er for hønseholderen viktig å være oppmerksom på avvik. Det kan være noe feil når du ser en høne som oppfører seg annerledes en ellers. Når du oppdager en sykdom i tide, kan hønen også behandles raskt. Muligheten for alvorlig sykdom og komplikasjoner blir dermed mye mindre.

Kategorier: Ukategorisert

1 Comment

En WordPress-kommentator · 24. juli 2018 09:50

Hei, dette er en kommentar.
For å starte med moderering, redigering og sletting av kommentarer, vennligst gå til Kommentar-skjermen i kontrollpanelet.
Kommentar-avatarer kommer fra Gravatar.

Lukket for kommentarer.